a A | Restaura
 
Inici arrow Notícies del club arrow El PREBENJAMI A, premi JOC NET de març – abril !!

Notícies del club

El PREBENJAMI A, premi JOC NET de març – abril !!

Dimarts, 01 de maig de 2012

El prebenjami ha estat escollit per la comissió esportiva com a equip JOC NET de març – abril. L'equip és un grup amb molt de potencial, amb grans jugadors que estan aprenent les bases del futbol amb rapidesa, un grup d'amics que estan tenint una temporada amb alts i baixos, amb qualitat per estar entre els primers però sense la sort necessària per ser-hi. Tot i això la temporada està sent excel·lent, i estant encaixant les derrotes amb humilitat i tirant endavant amb força, esforçant-se a cada entrenament i a cada partit per a millorar.

Tot això de la ma dels seus entrenadors, que els hi estant inculcant aquest valors i aquesta actitud positiva que està per sobre de l'esport i que estan demostrant que tot i la seva joventut son uns grans formadors.

Com a premi, el Club els hi està preparant una activitat de lleure, com als altres equips premiats, que consistirà en aquest cas en una sortida tots junts al tibidabo, a passar-s'ho bé !!

Tenim dos equips premiats pel JOC NET que encara estan pendents de fer la seva activitat :
pel Alevi B la Junta ha preparat una visita al CAR de Sant Cugat pel dissabte 19 de maig per fer una activitat que ja acabarem de detallar, però inclourà un entrenament al camp de gespa natural amb un entrenador de la Federació Catalana.
El Femení benjamí gaudirà el proper 13 o 14 de maig d'un partit femení de la super lliga, el de la màxima rivalitat entre al Barça i l'Espanyol, també amb alguna sorpresa afegida.

Endavant Sant Feliu !!
Comissió Social
CFSF

Deixa el teu comentari


 
RSS - Sindicació Feed RSS
(CC) 2007-2017, Els continguts d'aquest web estan sota llicència Creative Commons
 
Accent Comunicació