a A | Restaura
 
Inici arrow Notícies del club arrow 6 jugadores del Club convocades per la Selecció Comarcal !!

Notícies del club

6 jugadores del Club convocades per la Selecció Comarcal !!

Dimecres, 04 d'abril de 2012

La Federació Catalana de Futbol ha engegat novament les Seleccions Comarcals i organitzarà el mes de juny una trobada de les categories aleví i cadet, tant masculí com femení.
El Club ha rebut convocatòria oficial de la Federació perquè 6 components dels nostres equips femenins assisteixin el proper dimecres dia 11 al primer entrenament, que servirà de preselecció per al segon i definitiu entrenament que es farà el mes de maig, abans de la trobada del mes de Juny.

Les jugadores seleccionades són:
Femeni Alevi :
Desiré Hernández
Maria Carner
Paula Vivancos

Femení Cadet:
Laura Minguez
Irene Rodríguez
Andrea Garrido

El Club està orgullós de rebre aquesta convocatòria i que les jugadores puguin representar a la comarca; és un premi per la feina ben feta en el futbol base i en particular a la bona tasca dels components dels equips femenins, jugadores, entrenadors/es, delegats/des, i coordinadors , que s'esforcen al màxim a cada entrenament i cada partit per millorar. Doncs cal dir-los a tots/es, FELICITATS !!!. Com també felicitar a la gran afició que tenen, que no falla mai, animant sense defallir en cap moment en tots els partits des del primer minut fins al final.... L'enhorabona a tots!.

Recordem que el Club té ara mateix inscrits a la Federació Catalana 3 equips femenins a les categories “alevi-benjami-prebenjami”, “infantil-aleví” i juvenil-cadet”, amb un total de més de 40 fitxes i amb una previsió de cara a la propera temporada d'inscriure'n un més de les més petites. Que gran Sant Feliu!!

Seguirem informant,

CFSF
ComunicacióDeixa el teu comentari


Jordi Tura

Dimecres, 10 de març de 2010

Coi. si ja semblas el president----ja tens el meu vot...

 
RSS - Sindicació Feed RSS
(CC) 2007-2017, Els continguts d'aquest web estan sota llicència Creative Commons
 
Accent Comunicació