a A | Restaura
 
Inici arrow Notícies del club arrow El ALEVI B premi JOC NET de novembre - desembre

Notícies del club

El ALEVI B premi JOC NET de novembre - desembre

Dimecres, 29 de febrer de 2012

El Club Futbol Sant Feliu segueix fomentant el joc net premiant als equips que es considera mereixen aquesta distinció, equips que ressalten els valors que marca el seu Ideari, tals com la formació, el respecte o l'esforç.

Aquesta vegada ho mereix el Alevi B, un equip amb jugadors de primer any que està fent una temporada fantàstica, ara mateix en el tercer lloc a la classificació, i ho aconsegueixen gràcies a la disciplina, la constància i a l'esforç que dia rera dia mostren, tant als entrenaments com als partits. Un equip que mostra un gran respecte, tant en les victòries com en les derrotes, i que està formant un gran grup que ens donarà moltes alegries en el futur.

Evidentment, una part molt important de tots aquests detalls de bon equip és la gran tasca que estan fent els entrenadors, Joshua López i Jonathan Marin, que estan transmeten tot el treball i valors que ells també exerceixen.

Felicitats !!! doncs, a l'equip, i que gaudeixin al màxim de la activitat que el Club els hi té preparada, que ajudarà encara més a “fer equip” entre tots.

Endavant Sant Feliu !!!
CFSF

Deixa el teu comentari


 
RSS - Sindicació Feed RSS
(CC) 2007-2017, Els continguts d'aquest web estan sota llicència Creative Commons
 
Accent Comunicació