a A | Restaura
 
Inici arrow Notícies del club arrow Activitat social frenètica aquesta segona part de la temporada

Notícies del club

Activitat social frenètica aquesta segona part de la temporada

Dimecres, 29 de febrer de 2012

Es presenta aquesta segon apart de la temporada amb molta activitat social, mentre els companys de l'àrea esportiva comencen ja a preparar la temporada vinent.

El dissabte 28 de gener es va fer la primera activitat d'un equip guanyador del premi JOC NET, i van ser els més petits del prebenjamí B, que van passar al matí al Mas Badó fent activitats d'aventura que ens va preparar la Rosa dels Vents; eren els primers dies de molt fred, però les moltes activitats preparades no van donar peu a pensar en res més que en passar-s'ho bé. Una activitat perfecte per fer equip i cohesionar el grup en un bon ambient.

EL segon equip premiat aquesta temporada pel seu “joc net” ha estat el ALEVI B, un equip que amb jugadors de primer any està fent una temporada fantàstica, que sempre s'esforcen al màxim, amb disciplina i respecte pel Club i per tots els companys i rivals; un equip portat de manera meravellosa pel Jos i el Jona, que els hi estan transmeten tots els valor importants de l'esport. El Club els hi prepara una activitat que els farà gaudir de valent.

Estem preparant unes activitats educatives per als equips, la primera pels més petits, nens i nenes dels equips prebenjamins i benjamins titulada “la poma i el futbol”; la Maria del Carme Gil-Ponz, ATS del CAP de Sant Feliu, farà una xerrada sobre alimentació en el mon dels esportistes. L'objectiu és formar als nens i nenes més petits del Club en l'educació esportiva en l'àmbit de la seva dieta, del que cal menjar i veure abans i després de la jornada d'entrenament o partit. Aquesta activitat està programada pel 29 de març.

També a càrrec de la Maria del Carme farem una altre xerrada titulada “energia : dieta, alimentació i futbol”, aquesta dirigida als entrenadors i coordinadors del Club, amb l'objectiu de formar-los en l'educació esportiva en l'àmbit de la dieta i l'alimentació dels esportistes.

Per nens dels equips alevins i infantils tenim preparat el passi d'un documental sobre el futbol
base en els Clubs, com es viu pels pares i mares, entrenadors, directius i jugadors. El documental ens explica el funcionament i organització dels equips i l'objectiu és formar als nens i nenes en els valors socials i educatius del futbol.

També en contacte amb l'Ajuntament volem preparar el passi d'un documental sobre la violència a l'esport, les relacions entre pares i fills en el marc d'un partit, una activitat molt interessant que per això es farà oberta a més entitats del poble.

En un altre àmbit, organitzarem un racó en el bar que serà el “racó dels estudis i els escacs”, un espai per al més menuts del Club, amb l'objectiu últim que disposin d'un àmbit adequat per a poder realitzar deures d'escola o jugar a escacs.

També informar que ja ha començat el 1er concurs de fotografia esportiva convocat conjuntament la Comissió de noves activitats esportives i el Club Futbol Sant Feliu, amb la col•laboració de l'Ajuntament. Els temes sobre el que hauran de tractar les fotografies hauran de ser esportius i relacionats amb qualsevol pràctica esportiva, no necessàriament competitiva, i que tingui vinculació amb Sant Feliu. Les bases del concurs estan penjades a la web de l'Ajuntament.

Aviat també començarem amb els dinars ja tradicionals de primavera, primer amb tot el futbol 7, i posteriorment i amb l'arribada del bon temps el de futbol 11 i l'escola.

Us mantindrem informats a través de la xarxa de les dates de totes les activitats.

Ens veiem al camp de futbol.

Comissió Social CFSF

Deixa el teu comentari


jordi batlle

Dimarts, 02 de febrer de 2010

felicitacions per la vostra adhesio a la plataforma per la consulta a Sant Feliu de Codines!!!!
gio ll*ll

JORDI NUEVO CERCUNS

Dijous, 04 de febrer de 2010

GRACIES, PER AL VOSTRE SUPORT.
JORDI NUEVO.

Ramon Carner ( Pare i Fill )

Dijous, 04 de febrer de 2010

En Ramon Carner Carné i en Ramon Carner Alivés socis nº 10 i nº 91 del Club de Futbol Sant Feliu feliciten a la Junta per l'acord. En el s. XXI l'ambiguitat ja no suma sino que resta. Els nostres valors i aptituts son les que generen la nostra realitat. Amb aquesta adhesió heu plantat una altre llavor que ajudarà a esberlar la roca. ALLO QUE CREIEM ES ALLO QUE CREEM.

Joan Vilardell com a Interlocutor amb les Entitats.

Dijous, 04 de febrer de 2010

Adhesions així, clares i contundents, són el que necessitem. Moltes gràcies

 
RSS - Sindicació Feed RSS
(CC) 2007-2017, Els continguts d'aquest web estan sota llicència Creative Commons
 
Accent Comunicació